Kolokium sejarah Malayan Union ([s.l. : s.n.])
Mengandungi maklumat sejarah malaysia seperti sejarah Malayan Union, peristiwa Baling dan pengisytiharan kemerdekaan
Title from container
Copy available in DVD format
Keywords: Malaysia -- History; Malaysia -- Politics and government; Malaysia -- Economic conditions