Kebisingan di tempat kerja - Universiti Kebangsaan Malaysia. Fakulti Perubatan (Bangi : Fakulti Perubatan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1992)
Kebisingan adalah suatu masalah utama di tempat kerja. Pendedahan kepada bunyi bising yang berlebihan boleh membawa pelbagai kesan termasuk kurang pendengaran kepada pekerja yang terdedah kepadanya. Program ini menerangkan mengenai kesan kebisingan di tempat kerja
Title on container
VHS format
Keywords: Industrial safety