Hadis-hadis mengenai wanita [videorecording] : satu analisis - Universiti Kebangsaan Malaysia. Fakulti Pengajian Islam (Bangi : Jabatan Usuluddin & Falsafah, Fakulti Pengajian Islam, UKM, 1994)
Rakaman wacana pemikiran Islam yang dipengerusikan oleh ustaz Othman Mohamad, dibentangkan oleh Prof. Madya Dr. Ibrahim Abu Bakar dan diulas oleh Prof. Madya Dr. huda Mohsin dari Jabatan Usuluddin & Falsafah, Fakulti Pengajian Islam, UKM
Bahan Rakaman
Title on container
VHS format
Keywords: Women, Muslim; Islam -- Addresses, essays, lectures