[kertas kerja] : Seminar Akidah dan Kerohanian II - Seminar Akidah dan Kerohanian 1990 : Bangi); Perpustakaan Tun Seri Lanang (Bangi : Perpustakaan Tun Seri Lanang, 1990)
Mengandungi rakaman perasmian Seminar Akidah dan Kerohanian II yang diadakan pada tahun 1990. Turut mengandungi ceramah mengenai cara mengenal ajaran sesat di Malaysia, sifat 20 dalam masyarakat Islam Malaysia dan juga perbincangan secara berkumpulan
Bahan Rakaman
Title on container
VHS format
Keywords: Islam -- Doctrines