Anugerah kualiti KMK di Dectar - Universiti Kebangsaan Malaysia (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1990)
Mengandungi rakaman majlis anugerah kualiti KMK yang berlangsung pada 11 Oktober 2002 di DECTAR, UKM
Bahan Rakaman
Title on container
VHS format
Keywords: Total quality management -- Malaysia; Libraries -- Malaysia