Anjung puisi bersama A. Samad Said - Siti Zainon Ismail, 1949-; A. Samad Said (Abdul Samad Said), Datuk, 1935-; Perpustakaan Tun Seri Lanang (Bangi : Perpustakaan Tun Seri Lanang)
Mengandungi program pembelajaran menghasilkan puisi bersama sasterawan negara, Datuk A. Samad Said
Bahan Rakaman
Title on container
VHS format
Keywords: Malay poetry; Poets, Malay