Secangkir teh pengubat letih - Hasrizal Abdul Jamil, 1975- (Petaling Jaya, Selangor : Galeri Ilmu, 2010)
Mengisahkan catatan pengembaraan pengarang (Abu Saif) di Khilafah Othmaniyyah
Keywords: Hasrizal Abdul Jamil, -- 1975- -- Travel -- Turkey; Voyages and travels; Turkey -- Description and travel