Haknuk : orang kita - Adam Kamel Mat Jaya.; Muhammad Azli Shukri; Universiti Malaysia Pahang (Kuantan, Pahang : Universiti Malaysia Pahang, 2009)
Merupakan projek semaian kasih bersama masyarakat orang Asli dari suku Kaum Semai di Kampung Kuala Boh, Cameron Higlands.
Keywords: Indigenous peoples -- Pahang; Indigenous peoples -- Pahang -- Social conditions; Senoi (Malaysian people) -- Pahang