Pengurusan sisa pepejal di Tanjong Malim, Perak - Mohd Hairy Ibrahim; Norjan Yusof; Shakirah Samsudin (Tanjong Malim, Perak : Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Management of sewage disposal in Tanjong Malim, Perak State and the impact towards local people.
Bibliografi : p. 85-90.
Mengandungi indeks.
Keywords: Refuse and refuse disposal -- Perak -- Tanjong Malim; Salvage (Waste, etc.) -- Perak -- Tanjong Malim