Kerana setitik madu - Goh, Peter Augustine, 1953- (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2010)
Himpunan 20 buah cerpen yang bertemakan tentang ketuhanan, kasih sayang dan kekeluargaan
Keywords: Short stories, Malay; Short stories, Malay -- Malaysian authors