Dotkomania : kumpulan cerpen - Fudzail (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2009)
Himpunan 42 buah cerpen yang menyangkuti persoalan kehidupan manusia dalam satu dimensi karya kreatif dunia teknologi maklumat
Keywords: Short stories, Malay; Short stories, Malay -- Malaysian authors