Profil Tun Tan Sri Syed Nasir Ismail pelopor bahasa kebangsaan - Syed Nasir bin Ismail, Tun, 1921-1982 ([Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia)
Merupakan profil Tn Tan Sri Syed Nasir Ismail
Title from container
VHS format
Keywords: Syed Nasir bin Ismail, -- Tun, -- 1921-1982; Malay language -- Biography