Daerah beta - Azizi Haji Abdullah, 1942- (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2009)
Mengisahkan rakyat bertarung dengan karenah, penguasa dan birokrat atas nama maruah dan harga diri serta pemodenan dan pembangunan.
'Pengarang adalah penerima S.E.A write award 1986'--t.p
Keywords: Malay fiction; Malay fiction -- Malaysian authors