Dadameah Albab : drama - Anuarnorarai (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2009)
Himpunan tiga skrip drama pentas iaitu'Lung Hoi-Tai Opera','Long Huan T.E.J.A' dan'Dadameah Albab' yang menyentuh hubungan sosiobudaya antara kaum Melayu, Cina dan Inggeris dalam tahun 1920-an-1930-an
Keywords: Malay drama