Hantu - Nogard; Theyo, Vincentsus; Sinaga, Adrianto; Grandiz Media Production (Indonesia : Grandiz Media Production, 2007)
Mengisahkan tentang 5 orang anak muda masuk ke hutan untuk mencarisebuah telaga bernama Telaga Setra Wingit... dalam pencarian itu,pelbagai jenis rupa bentuk'hantu' yang mereka jumpa. Seorang demiseorang daripada anak muda hilang dengan misterinya
Title from title screen
Promotional VCD for'Liontin' dan'Taqwa'
Cast: Oka Antara,Dhea Ananda,Dwi Andhika,Andhika Gumilang,Monique Henry
DVD format
Dolby Digital
Pilihan sarikata dalam bahasa Melayu atau Inggeris
Keywords: Ghosts in motion pictures; Suspense in motion pictures