Siaran khas 1 : (untuk kerja-kerja kejuruteraan awam) = Special release 1 : (for civil engineering works), Sabah dan Sarawak - Malaysia. Jabatan Perangkaan (Putrajaya : Jabatan Perangkaan, 2008)
Jadual 1: Harga unit purata bagi bar keluli dan sistem -- Jadual 2: Harga unit purata bagi bitumen, minyak bahan api dan diesel -- Jadual 3: Harga unit purata bagi pasir, batu baur -- Nota teknikal.
PTSL : 2008; 2009; 2012(Jun-Dis); 2013; 2014; 2016; 2017; 2018 ; 2019 ; 2020 (Julai),2020, (Ogos) 2021, (September) 2021, (Disember) 2021, (Januari) 2022, (Februari) 2022.
Keywords: Civil engineering -- Sabah -- Periodicals; Civil engineering -- Sarawak -- Periodicals; Materials -- Sabah -- Periodicals; Materials -- Sarawak -- Periodicals