Susuk - Ahmad Puad Onah; Amir Muhammad; Naeim Ghalili; Grand Brilliance Sdn. Bhd (Malaysia : Grand Brilliance Sdn. Bhd., 2008)
Mengisahkan tentang Soraya, seorang pelatih jururawat yang menginginkan kehidupan lebih dari ala kadar. Impian ingin menjadi bintang mngundang Soraya terjebak dengan amalan pemakaian susuk demi bergelar diva ternama
Title from title screen
VCD Format
Sarikata dalam bahasa Malaysia
Keywords: Suspense in motion pictures; Malay films