Menanti hari esok - Jins Shamsuddin (Malaysia : Perfima, 1977)
Mengenai kehidupan cikgu Talib yang merahsiakan tentang penyakit kanser yang dihadapinya. Dia terpaksa berdepan dengan pelbagai masalah keluarga. Anak sulungnya, Jalil, bersikap biadap, manakala Rahayu yang menjadi kesayangannya pula mengandung hasil hubungan haram dengan Faisal, anak orang kaya terhormat
Title fom title screen
Pelakon: Jins Shamsudin, Hail Amir, Noor Kumalasari, Sarimah
VCD Format
Keywords: Family in motion pictures; Malay films