Geologi Langkawi the geologi of Langkawi - Malaysia. Jabatan Muzium ([Malaysia] : Jabatan Muzium Malaysia, 2000)
Dokumentari mengenai evolusi pembentukan formasi batuan tertua di Malaysia yang bermula di Pulau Langkawi. Sejarah geologi Langkawi khususnya dan Malaysia amnya bermula pada zaman kambrian yang berusia sekitar 550 juta tahun dahulu pada skala masa geologi
Dalam bahasa Melayu
Suara latar: Adnan Ali
DVD format
Dalam bahasa Melayu dan Inggeris
Versi bahasa Malaysia, sarikata dalam bahasa Inggeris
Keywords: Geology -- History -- Malaysia; Geology -- Langkawi -- Malaysia