Kampung Air Labuan - Malaysia. Jabatan Muzium dan Antikuiti; Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan ([Malaysia] : Jabatan Muzium dan Antikuiti, 2000)
Kampung Air merupakan satu daya tarikan pelancongan yang terdapat di Labuan. Keunikan Kampung Air ini bukan sahaja terletak pada struktur kampung itu sendiri tetapi kehidupan budaya masyarakatnya menambahkan lagi keunikan yang sedia ada
VCD format
Keywords: Social life and customs -- Labuan; Ethnography -- Malay; Kampung Air -- Labuan