Jangan pandang belakang congkak - Teo, David; Ahmad Idham (Kuala Lumpur : Metrowealth, 2009)
Jangan Pandang Belakang Congkak ini merupakan sebuah filem ber konsep komedi seram dengan sedikit unsur-unsur percintaan. Keistimewaan filem ini berbanding filem-filem lain yang satu genre yang menggabungkan elemen seram dengan komedi
Title from title screen
Pelakon: Mazlan Pet Pet, Cat Farish, Sam Shaheizy, Lisa Surihani, Azlee Senario, Piee, Dina (Malaysian Idol), Zarina AF, Mas Muharni, Den Wahab, Bob Kuman
DVD format
Pilihan sarikata dalam bahasa Malaysia atau bahasa Inggeris
Keywords: Ghosts in motion pictures; Comedy films; Horror films; Malay films