Lawang sewu dendam kuntilanak - Punjabi, Dhamoo; Punjabi, Manoj; Arie Azis; MD Pictures (Indonesia : MD Pictures, 2008)
Filem ini mengisahkan tentang sekumpulan remaja moden dari Jakarta yang pergi berseronok ke Semarang dan berkunjung ke Lawang Sewu. Ketika mereka memasuki Lawang Sewu, mereka melakukan 3 perkara yang paling pantang di sekitar bangunan usang itu, mengakibatkan banyak perkara seram dan menakutkan telah berlaku
Title from title screen
Pelakon: Thalita Latief, Marcell Darwin, Salvita, Bunga Jelita, Tsania Marwa
DVD Format
Sarikata dalam bahasa Melayu dan Inggeris
Keywords: Ghosts in motion pictures; Suspense in motion pictures; Horror films