Waris jari hantu - Shuhaimi Baba; Pesona Pictures Sdn. Bhd.; Grand Brilliance Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Pesona Pictures, 2006)
Tina dan Ari berkawan baik, dan bersaudara dengan Tok Wan Rimau, penjaga harimau saka keluarga Tina, yang sedang mencari waris perempuan untuk menurunkan ilmu sakanya
Title from title screen
Penerbit Eksekutif, Aida Fitri Buyong, Mohd Mahyidin Mustakim
Pelakon: Maya Karin, Rusdi Ramli, Azean Irdawaty, Nanu, Liza Othman, Kavita Sidhu, Zahim Albakri, Riezman Khuzaimi, Rashid Salleh, Zaidi Omar
DVD Format
With English subtitle
Keywords: Ghosts in motion pictures; Horror films; Suspense in motion pictures; Malay films