Impak maksima - Azlan Shah Jaffril; Ahmad Idham; Excellent Pictures (Kuala Lumpur : Excellent Pictures, 2007)
Ayie (Awal Ashaari) adalah seorang pelajar kolej yang digambarkan sangat meminati perlumbaan kereta ini. Tetapi Johari (Eizlan Yusuf) abang kepada Ayie yang pernah menjadi pelumba drift dan menjalankan perniagaan servis kereta, melarang Ayie terlibat dengan perlumbaan haram tersebut. Ini kerana Johari bertanggungjawab terhadap adiknya selepas kematian ibu bapa mereka
Title from title screen
Pelakon: Awal Ashaari, Zul Huzaimy, Eizlan Yusof, Cat Farish, Opie Zami, Dynaz, Sir Meng Hui
DVD Format
Keywords: Automobile racing -- Malaysia -- Drama; Automobile racing drivers -- Drama