Congkak - Ahmad Idham; Teo, David (Kuala Lumpur : Metrowealth, 2008)
Mengisahkan tentang Kazman serta isterinya Sufiah yang mengambil keputusan bercuti bersama dua anaknya, Lisa dan Ely di sebuah banglo di tepi tasik. Kazman sudah berjanji dengan seorang kawannya untuk membeli banglo tersebut sebagai persinggahan semasa bercuti. Pelbagai peristiwa pelik berlaku sepanjang perjalan. Setibanya mereka di banglo tersebut, peristiwa yang semakin pelik turut terjadi.
Title from title screen
Pelakon: Riezman Khuzaimi, Nanu Baharuddin, Erynne Arynna, Erin Malik, Ruminah Sidek, M.Rajoli
DVD Format
Keywords: Ghosts in motion pictures; Horror films; Suspense in motion pictures; Malay films