Jangan tegur - Teo, David; Pierre Andre (Kuala Lumpur : Metrowealth, 2009)
mengisahkan Natasya (Julia Ziegler) yang telah terlibat dengan kemalangan jalan raya dan koma selama beberapa minggu. Sewaktu di dalam koma, Natasya telah bermimpi tentang seorang gadis bernama Baizura (Nadia Mustafar) yang disyaki telah hilang 2 tahun secara misteri tanpa khabar berita. Natasya sering diganggu dengan mimpi-mimpi aneh yang menceritakan akan kesengsaraan Baizura yang telah dibomoh dan sering didatangi makhluk-makhluk halus
Title from title screen
Pelakon: Nadia Mustafar, Ellie Suriati, Almy Nadia, Pierre Andre, Julia Ziegler
DVD Format
Keywords: Ghosts in motion pictures; Horror films; Suspense in motion pictures; Malay films