Jangan pandang belakang - Teo, David; Ahmad Idham; MIG Production (Kuala Lumpur : Metrowealth (MIG), 2007)
Kisah misteri yang cukup menyeramkan ini mengisahkan seorang pemuda bernama Darma (Pierre Andre) yang cuba mencari kepastian tentang sebab kematian tunangnya, Rose (Intan Ladynana). Rose telah didapati mati tanpa diketahui punca sebenar. Darma bersama adik kembar Rose bernama Seri (juga lakonan Intan Ladyana) yang cukup mengenali keperibadian Rose cuba mencari jawapannya. Rose yang mereka kenali adalah seorang yang periang dan ceria
Title from title screen
Pelakon: Pierre Andre, Intan Ladyana, Khatijah tan, Ruminah Sidek, Rio Elani, Hafidzuddin Fazil
DVD Format
Sarikata dalam bahasa Inggeris
Keywords: Ghosts in motion pictures; Suspense in motion pictures; Horror films; Malay films