Cuci - Fernandes, Tony, Dato'; Isaac, Hans (Kuala Lumpur : Grand Brilliance (distributor), 2008)
Mengisahkan tentang 4 sahabat yang datang dari kampung dan menubuhkan syarikat Cuci Cuci Services. Mereka ingin merebut kontrack untuk mencuci menara KLCC
Title from title screen
Pelakon: Afdlin Shauki, Awie, Hans Isaac, AC Mizal, Erra Fazira, Umie Aida
DVD Format
Sarikata dalam bahasa Melayu, Inggeris dan China
Keywords: Comedy films; Malay drama