Ayat-ayat cinta - Punjabi, Dhamoo; Punjabi, Manoj; Bramantyo, Hanung; MD Pictures (Indonesia : MD Pictures, 2008)
Mengisahkan tentang kehidupan seorang remaja, Fahri yang menyambung pelajaran di Mesir. Keistimewaan yang dimiliki telah berjaya menambat hati beberapa gadis. Pelbagai permasalahan yang telah dihadapi oleh Fahri dalam hidupnya
Title from title screen
Executive producer, Shania Punjabi ; editor, Sastha Sunu
Pelakon: Fedi Nuril, Carissa Putri, Zaskia Adya Mecca, Melanie Putria, Rianti Cartwright
DVD Format
Sarikata dalam Bahasan Melayu, Inggeris dan china
Keywords: Love in motion pictures