Kiamat sudah dekat ([Indonesia] : Citra Sinema, 2003)
Fandy seorang pemuda yang berasal dari Indonesia tetapi telah dibesarkan di Amerika Syarikat. Setelah kembali ke negara asalnya, gaya hidup dan pergaulannya sangat kebaratan.Fandy telah jatuh cinta dengan Sarah, seorang wanita bertudung, dan bapanya seorang yang alim. pelbagai usaha telah Fandy lakukan untuk memikat hati Sarah dan ayahnya dengan bantuan Saprol, budak lelaki yang merupakan jiran Sarah
Title from title screen
Pelakon: Andre Stinky, Deddy Mizwar, Ayu Pratiwi, Muhammad Dwiky Riza, Dewi Yull
DVD Format
Subtitle in Malay
Keywords: Love in motion pictures; Man - Woman relationship -- Drama