Selangor government Gazette Okt. 1892-Mei 1894 jil.3-4 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi perlantikan; pemecatan; cuti; kadar tukaran wang; notis; tender; minit mesyuarat lembaga kebersihan; laporan Jabatan Perlombongan;'The use of wills among Chinese'; peraturan rumah rehat; harga pasaran; jawatn kosong; iklan;'land Code'; laporan dari daerah-daerah di Selangor; kunci kira-kira 1893'; dll.