Straits settlements Blue Book miscellanea (imports/exports) 1875-1876 vol.9-10 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi perkara-perkara seperti cukai; duti; lain-lain sumber pendapatan; yuran; pendapatan; perbelanjaan; bandingan penyata pendapatan dan perbelanjaan; pendapatan tempatan; hutang awam; perbelanjaan tentera; kerja am; perundangan; political franchise; lembaga sivil; pencen; abstrak perbelanjaan uintuk sivil; pengadilan keagamaan dan gereja; konsul luar negeri; pertambahan penduduk; bank simpanan; dll.