Straits settlements Blue Book miscellanea (imports/exports) 1873-1874 vol.7-8 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Blue Book 1873;'Addenda to the Blue Book 1873'; yang mengandungi laporan pendapatan dan perbelanjaan; laporan perundangan; laporan perbendaharaan; laporan nazir sekolah; laporan tahunan perubatan hospital sivil; negeri-negeri selat; dll.