Straits settlements Blue Book miscellane (imports/exports) 1871-73, vol. 5-7 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi perkara-perkara seperti jadual cukai; duti; lain-lain sumber pendapatan; yuran; pendapatan dan perbelanjaan; bandingan penyata tahunan pendapatan dan perbelanjaan; pendapatan tempatan; hutang awam; perbelanjaan tentera; kerja am; perundangan; political franchise; dewan dan perhimpunan lembaga sivil; pegawai-pegawai yang memberi kebenaran pemberhentian kerja; pencen; abstrak perbelanjaan untuk sivil, dll.