British North Borneo original correspondance 1946 vol.32 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi'Final Supply Ordinance 1947'; belanjawan Sarawak; anggaran 1946; keadaan kewangan; Malayan Union dan Singapura- pengawalan kewangan;'Supply Order'; persaraan;'Donough more Scheme of Retirement'; perkhidmatan sivil Sarawak; ekstrak dari minit mesyuarat; State Bank of North Borneo; dll.