Singapore sessional papers 1946-1947 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi laporan am akaun audit Singapura; Laporan Tahunan Jabatan Pendidikan; Penyata Kewangan; Laporan Jabatan Buruh; dll.