Singapore sessional papers 1947-1949 vol.8-9 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi minit mesyuarat Dewan Penasihat Singapura; minit mesyuarat Dewan Penasihat sesi umum; minit mesyuarat Dewan Eksekutif.