Singapore sessional papers 1947-1950 vol.6-8 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi Laporan Tahunan Jabatan Marin; Laporan Tahunan Perubatan; Laporan Tahunan Perkhidmatan Kajicuaca; Laporan Tahunan Pasukan Polis; Laporan Bank Simpanan Pejabat Pos; Laporan Penjara; Laporan Muzium dan Perpustakaan Raffles; Laporan Pendaftaran Kelahiran dan Kematian 1948-50; Laporan Jabatan Kebajikan Masyarakat; Laporan Tahunan Mahkamah Agung; Minit Mesyuarat Dewan Penasihat Singapura dll.