Singapore sessional papers 1949-1950 vol. 5-6 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi Laporan Tahunan Jabatan Perubatan; Laporan Tahunan Perkhidmatan Kajicuaca; Laporan Tahunan Pasukan Polis; Laporan Tahunan Jabatan Kerja Awam; Laporan Muzium dan Perpustakaan Raffles; Laporan Tahunan Mahkamah Agung; Laporan Jabatan Ukur; Laporan Jabatan Haiwan; Laporan Jabatan Pertanian; Laporan Mahkamah Sivil Daerah; Laporan Tahunan Jabatan Pendidikan dll.