Kelantan sessional papers 1931-1940 vol.2, (C.O. 840, vol.1) (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi laporan tahunan progres sosial dan ekonomi penduduk Kelantan; Laporan Tahunan Jabatan Perubatan; Laporan Tahunan Pendidikan Negeri Kelantan