Trengganu sessional papers [microform] : 1911-1937 vol.1-2 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi laporan tahunan Negeri Trengganu; laporan tahunan Agen British di Trengganu; Laporan tahunan Penasihat British, Trengganu; Laporan tahunan Perubatan dan Kebersihan; Laporan tahunan Progress Sossial dan Ekonomik penduduk Trengganu; Laporan Tahunan Jabatan Prubatan dll.