Federation of Malaya - sessional papers 1948-1950 vol. 9-11 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi Laporan Mesyuarat Dewan Perundangan (sesi kedua) Mac 1949-Jan 1950; minit mesyuarat Dewan Perundangan (sesi kedua) Mac 1949-Jan 1950 bersama lampiran