British North sessional papers 1906-1950 vol.24 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi Laporan Tahunan Jabatan Kebajikan Masyarakat 1950; Laporan Tahunan Tabung Mangsa peperangan 1950; Laporan Tahunan Brunei 1906-39; Jabatan Perubatan; Kewangan; Jabatan Perhutanan dll.