British North sessional papers 1948-1950 vol.23-24 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi Laporan Tahunan Jabatan Perhutanan; Jabatan Imigresen dan buruh; Jabatan Penjara; Colony of North Borneo; Jabatan Pertanian; Kastam dan Eksais; Laporan akaun dan Kewangan; dll.