British North sessional papers 1940-1948 vol.22-23 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi laporan tahunan jabatan-jabatan Pertanian 1946-47; Jabatan perhutanan 1947; Jabatan Kastam dan Eksais 1948; Jabatan Pendidikan 1948; Laporan akaun dan kewangan 1947-48; Penyata harta dan liabiliti dll.