British North sessional papers 1931-1935 vol.15-17 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi laporan pentadbiran 1932-34; laporan tahunan 1932-35 yang merangkumi pelbagai jabatan seperti Jabatan Kewangan dan Bank Negeri; Jabatan Kastam; Jabatan Imigresen; Pejabat Tanah; Jabatan Ukur; Jabatan Perubatan dll; termasuk laporan dari residensi