British North sessional papers 1926-1931 vol. 14-15 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi laporan pentadbiran 1926-36;'Supplement to the Official Gazette'; 1926 mengandungi laporan tahunan 1927-31 dari pelbagai jabatan dan residensi