British North sessional papers 1924-1927 vol.11-14 (Great Britain : Public Record Office, 1971)
Mengandungi laporan pentadbiran 1926-27 yang meliputi geografi; sejarah; pertambahan penduduk; kewangan; pendidikan; buruh;'Supplement to the Official Gazette'; yang mengandungi laporan tahunan 1924-26 yang merangkumi pelbagai jabatan dan residensi