Otai rock & otai nasyid - Islamic Media Edutainment; Deen Production Sdn. Bhd. ([Kuala Lumpur] : Islamic Media Edutainment, 2007)
Forum sembang-sembang bersama 2 otai: Ustaz Akhil Hayy dan Nazrey Johani bertempat di Kilang ShinEtsu, Shah Alam pada hari Sabtu, 9 Jun 2007
Title from title screen
Editor, Agus Salim ; Jurukamera, Zaphir
Pengerusi: Mohd Sani
Penceramah: Ustaz Akhil Hayy
Penceramah: Nazrey Johani
Keywords: Da'wah (Islam)