Program'Innovative Creative Circle', pada 03-04 November 2008, bertempat di Hotel Hilton, Kuching - Innovative Creative Circle (2008 : Kuching, Sarawak); Pustaka Negeri Sarawak; Kerajaan Negeri Sarawak ([Kuching, Sarawak] : Natural Image Production, 2008)
Merupakan persembahan dari kumpulan KIK perpustakaan sempena Konvensyen ICC (Innovative Creative Circle) Perpustakaan se Malaysia Pertama 2008 yang telah diadakan di Hotel Hilton, Kuching, pada 3-4 November 2008. Seramai 11 kumpulan KIK Perpustakaan seluruh Malaysia telah menyertai Konvensyen ini.
DVD Format
Keywords: Total quality management -- Malaysia -- Congresses; Libraries -- Malaysia -- Congresses